Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Cannoli horn

  • Tupperware Cannoli horn

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 horn

  • Deig
  • 25 g smør
  • 15 g mandelpulver
  • 1 ts sukker
  • 65 g hvetemel
  • 1 lite egg
  • 1.5 ts Marsala, Amaretto eller uforynnet saft
  • Fyll
  • 200 g ricotta
  • 60 g sukker
  • 30 g sjokoladechips
  • 1/4 ts vaniljeekstrakt
  • Kandisert eller hakket frukt (hasselnøtter, pistasjnøtter...)
  • Is eller sorbé

Forberedelse

30 minutter

Tilberedning

15 minutter

Hviletid

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Smelt smøret i MicroCook Kanne 1 l med lokk, i mikrobølgeovnen i 1 min ved 360 watt. Tilsett mandelpulver, sukker, mel, egg og Marsala eller amaretto. Bland ved å bruke Silikon Slikkepott til du har en jevn deig som ikke kleber seg til kannen.

  2. Sett lokk på og avkjøl i kjøleskapet i ca. 30 min.

  3. Sil ricottaen i et dørslag. Trykk forsiktig den overskytende fukten ut ved å bruke Silikon Slikkepott.

  4. Ta risten ut av ovnen og forvarm ovnen til 180 °C varmluft.

  5. Del deigen i 4 like emner. Fyll Multikjevlen med kaldt vann og kjevle et emne ut til en sirkel på cirka 10 x 15 cm. Legg den rundt en av formene i Cornet Party. Fortsett på samme måte med den gjenværende deigen. 

  6. Legg hornene på  kald ovnsrist og stek i ca. 14–15 min. La dem stå i 5 min, ta dem ut av formen og avkjøl dem helt.

  7. Bland ricottaen med sukker, sjokoladechips og vaniljen i en skål.

  8. Fyll de bakte hornene med ricottablandingen og strø på kandisert frukt eller hakkede nøtter.