Tilbake til resultater
Nutellabrød
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
- 30 g gjær
- 0,75 dl lunken melk
- 1 knivspiss salt
- 50 g smeltet smør, avkjølt
- 0,6 dl (50 g) sukker
- 1 egg
- 4 dl (250 g) mel
- 8 ts Nutella
Forberedelse
15 minutterTilberedning
25 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Løs opp gjæren i melk med Sleiv i Bake-to-Basics Røreskål 3,5 l. Tilsett salt, smeltet smør, sukker, egg og mel og rør til deigen er jevn. Legg lokk på skålen og still deigen til heving et lunt sted i 1 time.
- Elt deigen igjen og del den i 8 kuler. Rull ut hver kule med Multikjevle på et Bake-to-Basics Deigunderlag drysset med mel. Smør på 1 ts Nutella med Liten Slikkepott, rull kulen til en liten pølse og del den i 2, slik at det totalt blir 16 små ruller.
- Legg rullene tett sammen i bunnen av UltraPro™ Cocotte 1,8 l, legg på lokket og la deigen heve igjen til dobbel størrelse.
- Stekes uten lokk i 25 minutter ved 180°C.
- La brødet stå i 15 minutter før det tas ut av formen. La det avkjøle på en rist.