Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Brød Snacks
Tilbake til resultater

Nutellabrød

  • Tupperware Nutellabrød

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer
  • 30 g gjær
  • 0,75 dl lunken melk
  • 1 knivspiss salt
  • 50 g smeltet smør, avkjølt
  • 0,6 dl (50 g) sukker
  • 1 egg
  • 4 dl (250 g) mel
  • 8 ts Nutella

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

25 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Løs opp gjæren i melk med Sleiv i Bake-to-Basics Røreskål 3,5 l. Tilsett salt, smeltet smør, sukker, egg og mel og rør til deigen er jevn. Legg lokk på skålen og still deigen til heving et lunt sted i 1 time.
  2. Elt deigen igjen og del den i 8 kuler. Rull ut hver kule med Multikjevle på et Bake-to-Basics Deigunderlag drysset med mel. Smør på 1 ts Nutella med Liten Slikkepott, rull kulen til en liten pølse og del den i 2, slik at det totalt blir 16 små ruller.
  3. Legg rullene tett sammen i bunnen av UltraPro™ Cocotte 1,8 l, legg på lokket og la deigen heve igjen til dobbel størrelse.
  4. Stekes uten lokk i 25 minutter ved 180°C.
  5. La brødet stå i 15 minutter før det tas ut av formen. La det avkjøle på en rist.