Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Panert kylling i ovn

  • Tupperware Panert kylling i ovn

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 3 personer

for 3–4 porsjoner, som middag eller til pålegg til 6–8 brødskiver med f. Eks. chilimajones og isbergsalat.

  • 3 hele kyllingbryst
  • 30 g mykt smør (eller 30 g majones)
  • 4 dl (~50 g) cornflakes
  • 50 g revet parmesan
  • 2 ss tørket løk
  • 1 klype peppe

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

35 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 °C. Skjær kyllingbrystene i to på langs. Mørne kjøttet ved å «slå det» med noe hardt.
  2. Pensle hver side med smør med Silikon Bakepensel. Legg dem på innsatsen til Click n' Shake og legg til side.
  3. Bruk Herb Chopper til å knuse cornflakes til smuler (i to omganger) og legg det i en Rundlett.
  4. Bruk Herb Chopper til å blande sammen og hakke opp resten av ingrediensene. Ha i cornflakessmulene og rør godt.
  5. Hell halvparten av blandingen med cornflakes i bunnen av Click n' Shake, sett i innsats med kjøtt og dryss resten av cornflakes over kyllingen.
  6. Lukk beholder og rist med en bevegelse som går fra opp-ned til riktig side opp, 6 til 8 ganger.
  7. Legg kyllingen på Lokket til UltraPro 2 l og legg UltraPro Beholderen på toppen som lokk. Stek i ovnen på 180 °C i 30–35 minutter eller til den er godt stekt.