Tilbake til resultater
Panert kylling i ovn
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 3 personer
for 3–4 porsjoner, som middag eller til pålegg til 6–8 brødskiver med f. Eks. chilimajones og isbergsalat.
- 3 hele kyllingbryst
- 30 g mykt smør (eller 30 g majones)
- 4 dl (~50 g) cornflakes
- 50 g revet parmesan
- 2 ss tørket løk
- 1 klype peppe
Forberedelse
10 minutterTilberedning
35 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 °C. Skjær kyllingbrystene i to på langs. Mørne kjøttet ved å «slå det» med noe hardt.
- Pensle hver side med smør med Silikon Bakepensel. Legg dem på innsatsen til Click n' Shake og legg til side.
- Bruk Herb Chopper til å knuse cornflakes til smuler (i to omganger) og legg det i en Rundlett.
- Bruk Herb Chopper til å blande sammen og hakke opp resten av ingrediensene. Ha i cornflakessmulene og rør godt.
- Hell halvparten av blandingen med cornflakes i bunnen av Click n' Shake, sett i innsats med kjøtt og dryss resten av cornflakes over kyllingen.
- Lukk beholder og rist med en bevegelse som går fra opp-ned til riktig side opp, 6 til 8 ganger.
- Legg kyllingen på Lokket til UltraPro 2 l og legg UltraPro Beholderen på toppen som lokk. Stek i ovnen på 180 °C i 30–35 minutter eller til den er godt stekt.