Zucchini pizza
Fremgangsmåte
Ingredienser
2 personer
- Deig
- 120 ml lunkent vann ± 35°C
- 20 g fersk gjær eller 5 g tørrgjær
- 225 g hvetemel
- 2 spsk olivenolje
- 1/2 ts sukker
- 1/2 ts salt
- Topping
- 100 g parmesanost
- 1 zucchini (180-200 g)
- 75 g Prosciutto (skinke) tynt oppskjært
- 1 ss olivenolje
- 75 ml tomatsaus
Forberedelse
30 minutterTilberedning
20 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
-
Hell vannet i Junior Røreskål 3 l og rør til gjæret er helt oppløst. Legg til olivenolje, sukker, salt og mel. Rør ved å bruke Spatel i silikon. Fortsett å elte deigen for hånd til den er glatt og elastisk.
-
Fyll halve vasken med vann på cirka 37°C Junior Røreskål 3, plasser den i vannet og la deigen heve , men du forbereder toppingen.
-
Bruk Universal Peeler for å forberede flakene med parmesan.
-
Ved å bruke Fusion Master Spiralizer sammen med Spiralkjeglen, kan du lage spiraler av zucchini direkte over Rundlet 2 l.
-
Riv Prosciutto-skiver i biter og legg dem på zucchini-spiralene. Ta på olivenolje og halvparten av flakene med Parmesan, bland forsiktig.
-
Fjern stativet og varm ovnen til 220°C uten konveksjon.
-
Elt pizzadeigen igjen i cirka 30 sekunder og dryss på litt mel. Bruk Justerbar rullepinne, rull ut deigen til et rektangel på Bakearket slik at det passer størrelsen til Lokket som hører til UltraPro 3,3 l Rektangulær.
-
Flytt deigen til Lokket tilhørende settet UltraPro 3,3 l Rektangulær til et kaldt stativ.
-
Fordel tomatsausen på deigen og topp med zucchini spiralmiks og de resterende flakende med Parmesan.
-
Sett stativet på laveste nivå i ovnen og bak den i cirka 20 minutter.