Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert Kake
Tilbake til resultater

KISS kake

  • Tupperware KISS kake

Fremgangsmåte

Ingredienser

10 personer

  • Deig
  • 1 dl solsikkeolje
  • 90 g hvetemel
  • 90 g sukker
  • 25 g kakaopulver
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1.5 dl melk
  • Smørkrem
  • 100 g smør
  • 100 g melis
  • 1 ss melk
  • 2 ts vaniljeekstrakt
  • Pynt
  • Friske bær

Forberedelse

8 minutter

Tilberedning

20 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Fjern ovnsristen og sett ovnen til 200 °C.

  2. Mål opp solsikkeoljen i Eazy Shaker 3,5 dl, og sett deretter shakeren på en vekt og vei alle de tørre ingrediensene direkte i den; hvetemel, sukker, kakaopulver, bakepulver og vaniljesukker.

  3. Mål opp melken i shakerens lokk (2 x 75 ml) og hell i dette også.  Sett lokket på Eazy Shaker 3,5 dl og rist grundig til du har en ensartet masse.

  4. Skyll Silikon Bakeform Rektangulær i kaldt vann og sett den på en kald ovnsrist. Hell deigen fra shakeren gjennom åpningen og ned i formen – og stek kaken i ovnen i ca. 20 min ved 200 °C.

  5. Avkjøl kaken i 5 min før du tar den ut av formen.

  6. Frys kaken ned i FreezerSmart 2,25 l eller gjør den klar til å serveres straks: Smør smørkrem på kaken din med Liten Slikkepott og pynt med friske bær, oppbevart i VentSmart Lav 1,8 l. Server straks. 

  7. Smørkrem: Sett beholderen, montert med knivinnsats tilhørende Herb Chopper, på en vekt og skjær stykker av smøret direkte fra pakken og ned i beholderen. Hell ca. 50 g av de 100 g melis ned hvor det er plass. Tilsett melk og vaniljeekstrakt, sett på lokket og hakk til du har blandet godt til en seig masse; Tilsett de siste 50 g melis og hakk litt mer.

Tips! Kaken blir ikke særlig høy. Stek gjerne 2 kaker og legg smørkrem mellom lagene – og pynt så den øverste kaken med bær, og dryss med melis.