Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Hovedrett
Tilbake til resultater

Sprø wraps med geitost og røykelaks

  • Tupperware Sprø wraps med geitost og røykelaks

Fremgangsmåte

Ingredienser

2 porsjoner

  • 1 rull hvit geitost
  • 50 g røykelaks
  • 8 basilikum blader
  • 4 ark filodeig
  • 3 ss olivenolje
  • 1 skive brød

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

7 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Skjær geitosten i åtte like store skiver og skjær laksen i tynne strimler.

  2. Klipp basilikum bladene i små biter med TupperChef saksen.

  3. Fordel laks og basilikum på geitostskivene.

  4. Skjær filodeigarkene i to deler og pensle med olivenolje på begge sider med Bakepensel.

  5. Pakk geitostskivene inn i filodeig.

  6. Plasser brødskiven i MicroPro Grill, legg på lokket i lav stilling og sett i mikrobølgeovnen i 2 min. 30 sek. ved 900 watt for å forvarme den.

  7. Fjern brødskiven og legg omgående geitost wrapsene i MicroPro Grill. Sett lokket i lav stilling og tilbered i mikrobølgeovnen i 5 min. ved 900 watt. Vend geitost wrapsene, legg lokket tilbake i lav stilling og tilbered i ytterligere 1-2 min. ved 900 watt.

  8. Server med en god, grønn salat.