Sprø wraps med geitost og røykelaks
Fremgangsmåte
Ingredienser
2 porsjoner
- 1 rull hvit geitost
- 50 g røykelaks
- 8 basilikum blader
- 4 ark filodeig
- 3 ss olivenolje
- 1 skive brød
Forberedelse
15 minutterTilberedning
7 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
-
Skjær geitosten i åtte like store skiver og skjær laksen i tynne strimler.
-
Klipp basilikum bladene i små biter med TupperChef saksen.
-
Fordel laks og basilikum på geitostskivene.
-
Skjær filodeigarkene i to deler og pensle med olivenolje på begge sider med Bakepensel.
-
Pakk geitostskivene inn i filodeig.
-
Plasser brødskiven i MicroPro Grill, legg på lokket i lav stilling og sett i mikrobølgeovnen i 2 min. 30 sek. ved 900 watt for å forvarme den.
-
Fjern brødskiven og legg omgående geitost wrapsene i MicroPro Grill. Sett lokket i lav stilling og tilbered i mikrobølgeovnen i 5 min. ved 900 watt. Vend geitost wrapsene, legg lokket tilbake i lav stilling og tilbered i ytterligere 1-2 min. ved 900 watt.
-
Server med en god, grønn salat.