Squash-spaghetti og hurtig bolognesesaus
Fremgangsmåte
Ingredienser
3 portioner
- Squash-spaghetti:
- 700 g squash
- 4 dl vann
- 1 ss olivenolje
- Salt og pepper
- Hurtig bolognesesaus:
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss olje
- 3 ss konsentrert tomatpuré
- 1 terning oksebuljong
- 1 ts tørkede urter (timian, oregano)
- 250 g hakket oksekjøtt
- 1 ts sukker
- 400 g hakkede tomater
- Revet parmesan til servering
Forberedelse
20 minutterTilberedning
12 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
-
Squash-spaghetti
Bruk FusionMaster Spiralizer med Spaghetti-innsats eller Handy Spiralizer for å lage spaghettier av biter av squash. -
Hell 4 dl vann i Beholderen til Micro Urban Large. Legg squash-spaghettiene i det Hoye dorslaget og sett det oppa Beholderen og deretter Lokket, og tilbered i mikrobølgeovnen i 9–12 min. ved 900 watt (9 min. for å få al dente, 12 min. for å få en noe mykere squash).
-
Ta av Lokket og ta Dørslaget av Beholderen og la retten hvile i 5 min.
-
Krydre med salt, pepper og olivenolje.
-
Server squash-spaghettien sammen med f.eks. en bolognesesaus og revet parmesan.
-
Hurtig bolognesesaus
Kutt skrellet løk og hvitløk i Herb Chopper. -
Bland løkblandingen med oljen i MicroCook kanne 1 l, legg på lokket og tilbered i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 600 watt.
-
Ha de resterende ingrediensene i kannen. Rør grundig med Visp.
-
Legg på lokket og tilbered i mikrobølgeovnen i 4,5 min. ved 600 watt, rør rundt og tilbered igjen i 4,5 min.
Tips: Du kan også velge å lage tagliatelle (med Tagliatelle-innsats), men da må koketiden økes med 2 min.