Kylling med kokosmelk
Fremgangsmåte
Ingredienser
3 personer
- Saus:
- 1 rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 1 dl naturell yoghurt
- 1 ss limesaft
- 1 lime
- 1 ss malt gurkemeie
- 1 ss malt koriander
- 1 ts malt spisskummen
- 1 ts rødt chilipulver
- 1 ts salt
- Kjøtt:
- 600 g kyllingfilet
- 3 dl grønnsakbuljong
- 1 ss maizena (maisstivelse)
- Ved servering
- 1 dl kokosmelk
- 2 ss kokosmel
Forberedelse
20 minutterTilberedning
10 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
-
Hakk og bland alle ingrediensene til sausen godt sammen i ExtraChef.
-
Skjær kyllingfileten i mindre, like store stykker med U-series Kokkekniv og legg bitene i bunnen av MicroWave Fast Cooker.
-
Hell sausen over og rør sammen blandingen med Slikkepott. La kyllingen marinere i 10 minutter.
-
Tilsett grønnsakbuljong og maizenajevningen og rør igjen.
-
Tilbered retten i 10 minutter ved 900 watt og la retten hvile i 5 minutter før lokket åpnes.
-
Rør kokosmelk i sausen og dryss med kokosmel før servering. Server med nudler eller ris.