Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Kylling med kokosmelk

  • Tupperware Kylling med kokosmelk

Fremgangsmåte

Ingredienser

3 personer

  • Saus:
  • 1 rødløk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 dl naturell yoghurt
  • 1 ss limesaft
  • 1 lime
  • 1 ss malt gurkemeie
  • 1 ss malt koriander
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts rødt chilipulver
  • 1 ts salt
  • Kjøtt:
  • 600 g kyllingfilet
  • 3 dl grønnsakbuljong
  • 1 ss maizena (maisstivelse)
  • Ved servering
  • 1 dl kokosmelk
  • 2 ss kokosmel

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

10 minutter

Hviletid

5 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Hakk og bland alle ingrediensene til sausen godt sammen i ExtraChef.

  2. Skjær kyllingfileten i mindre, like store stykker med U-series Kokkekniv og legg bitene i bunnen av MicroWave Fast Cooker.

  3. Hell sausen over og rør sammen blandingen med Slikkepott. La kyllingen marinere i 10 minutter.

  4. Tilsett grønnsakbuljong og maizenajevningen og rør igjen.

  5. Tilbered retten i 10 minutter ved 900 watt og la retten hvile i 5 minutter før lokket åpnes.

  6. Rør kokosmelk i sausen og dryss med kokosmel før servering. Server med nudler eller ris.