Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Gigant cookie m/ mascarponekrem

  • Tupperware Gigant cookie m/ mascarponekrem

Fremgangsmåte

Ingredienser

6 personer

  • Gigant-småkake
  • 150 g hvetemel
  • 2 ml bakepulver
  • 90 g sukker
  • 1 klype salt
  • 120 g smør
  • 3 eggeplommer
  • Mascarponekrem
  • 3 dl fløte
  • 100 g melis
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 225 g mascarpone ost

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

30 minutter

Hviletid

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Ta risten ut av ovnen og forvarm til 180 °C uten konveksjon. 

  2. Bland alle ingrediensene i Rørebolle 2,75 l og kna med fingrene til du har en god deig som kleber seg sammen uten synlige smørbiter. Unngå å kna deigen for mye. 

  3. Sett Silikon Bakeunderlag med kant på den kalde ovns- risten. Sett MicroPro Ring i midten av Silikon bakeunder- lag med kant.

  4. Trykk deigen jevnt ned i Pro Ring og flat den ut med Silikon Slikkepott.

  5. Sett risten på nest nederste nivå i ovnen og stek den i cirka 28–30 minutter.

  6. La den kjøle seg helt ned før du tar den ut av formen (omtrent 30 min).

  7. Servér med Mascarpone-krem: Bland sammen fløte, melis og vaniljeekstrakt i Eazy Speedy. Pisk på trinn I til krem. Ha i mascarpone ost i EZ Speedy, velg trinn II og pisk til den er glatt og kremet.