Gigant cookie m/ mascarponekrem
Fremgangsmåte
Ingredienser
6 personer
- Gigant-småkake
- 150 g hvetemel
- 2 ml bakepulver
- 90 g sukker
- 1 klype salt
- 120 g smør
- 3 eggeplommer
- Mascarponekrem
- 3 dl fløte
- 100 g melis
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 225 g mascarpone ost
Forberedelse
15 minutterTilberedning
30 minutterHviletid
30 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ta risten ut av ovnen og forvarm til 180 °C uten konveksjon.
-
Bland alle ingrediensene i Rørebolle 2,75 l og kna med fingrene til du har en god deig som kleber seg sammen uten synlige smørbiter. Unngå å kna deigen for mye.
-
Sett Silikon Bakeunderlag med kant på den kalde ovns- risten. Sett MicroPro Ring i midten av Silikon bakeunder- lag med kant.
-
Trykk deigen jevnt ned i Pro Ring og flat den ut med Silikon Slikkepott.
-
Sett risten på nest nederste nivå i ovnen og stek den i cirka 28–30 minutter.
-
La den kjøle seg helt ned før du tar den ut av formen (omtrent 30 min).
-
Servér med Mascarpone-krem: Bland sammen fløte, melis og vaniljeekstrakt i Eazy Speedy. Pisk på trinn I til krem. Ha i mascarpone ost i EZ Speedy, velg trinn II og pisk til den er glatt og kremet.