Gulasj
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 600 g høyrygg av okse
- 2 ss dijonsennep
- 2 ss hvetemel
- 2 ss paprikapulver
- Salt og pepper
- 2 fedd hvitløk, presset
- 1 løk, hakket
- 4 dl varm kyllingbuljong
- 1 ss tomatpuré
Forberedelse
15 minutterTilberedning
30 minutterHviletid
15 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
-
Legg oksestykkene i MicroWave Fast Cooker. Vend dem først med sennep, deretter med mel og til slutt med paprikapulver, salt og pepper.
-
Ha i presset hvitløk, hakket løk, salt og pepper, og rør godt om.
-
Ha i den varme kyllingbuljongen og tomatpureen og rør godt om til alt er blandet (sørg for at kjøttet er dekket av væsken).
-
Dekk til og sett i mikrobølgeovnen i 30 min på 900 watt.
-
La det i hvile i 15 min. før du tar av lokket. Server med poteter.