Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Tedampet torsk og vårgrønnsaker

  • Tupperware Tedampet torsk og vårgrønnsaker

Fremgangsmåte

Ingredienser

6 personer

  • 3 tynne gulrøtter
  • 12 løk
  • 12 g røkt svart te (eller Earl Grey)
  • 1 ts havsalt
  • 600 g tykk, fersk torskefilet
  • 1 bunt rosa reddiker
  • pepper
  • olivenolje (til servering)

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

12 minutter

Hviletid

5 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Hell 4 dl vann og 10 g svart te i Micro Urban Large Bunn.

  2. Skyll og rens gulrøtter og løk. Bruk Handy Spiralizer til å lage gulrotspiraler. Skjær løkene i to på langs og legg dem i den skjermede silen.

  3. Hakk 2 g svart te i Herb Chopper. Ta ut knivinnsatsen og tilsett salt i teen. Skjær torskefileten i seks stykker, gni dem med denne blandingen og legg dem i den flate silen.

  4. Stable begge silene på bunnen, ha på lokk og sett i mikrobølgeovnen i 12 min. på 900 watt. La det stå i 5 min.

  5. Skjær reddikene i skiver i SpeedyMando.

  6. Server torsken med kokte grønnsaker og skivet reddik. Krydre med pepper og hell over litt olivenolje.