Tedampet torsk og vårgrønnsaker
Fremgangsmåte
Ingredienser
6 personer
- 3 tynne gulrøtter
- 12 løk
- 12 g røkt svart te (eller Earl Grey)
- 1 ts havsalt
- 600 g tykk, fersk torskefilet
- 1 bunt rosa reddiker
- pepper
- olivenolje (til servering)
Forberedelse
15 minutterTilberedning
12 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Hell 4 dl vann og 10 g svart te i Micro Urban Large Bunn.
-
Skyll og rens gulrøtter og løk. Bruk Handy Spiralizer til å lage gulrotspiraler. Skjær løkene i to på langs og legg dem i den skjermede silen.
-
Hakk 2 g svart te i Herb Chopper. Ta ut knivinnsatsen og tilsett salt i teen. Skjær torskefileten i seks stykker, gni dem med denne blandingen og legg dem i den flate silen.
-
Stable begge silene på bunnen, ha på lokk og sett i mikrobølgeovnen i 12 min. på 900 watt. La det stå i 5 min.
-
Skjær reddikene i skiver i SpeedyMando.
-
Server torsken med kokte grønnsaker og skivet reddik. Krydre med pepper og hell over litt olivenolje.