Cookies med sjokoladebiter
Fremgangsmåte
Ingredienser
16 personer
- 175 g hvetemel
- 7 g bakepulver
- 1 stor klype salt
- 120 g brunt sukker
- 110 g usaltet smør
- 1 egg
- 225 g sjokoladebiter
Forberedelse
10 minutterTilberedning
10 minutterHviletid
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
1. Ta risten ut av ovnen og forvarm til 180 °C med konveksjon.
-
1. Bland mel, bakepulver og salt i en mellomstor rørebolle.
-
1. Visp sammen brunt sukker og smør I Eazy Mål & Mix 1,25 l. Tilsett egg og fortsett å vispe.
-
1. Tilsett de tørre ingrediensene i Eazy Mål & Mix 1,25 l og bland til du har fått en ensartet deig. Bland sjokoladebitene inn i deigen.
-
1. Legg Silikon Bakeunderlag med kant på den kalde ovnsristen eller på et stekebrett i metall.
-
1. Bruk den mellomstore Multiscoop til å lage 16 cookiesporsjoner. Settes på Silikon Bakeunderlag. Klem dem så lett flate med baksiden av Multiscoop.
-
1. Stek i ca. 10 minutter. La dem kjøle seg helt ned før du serverer.
Tips: Steketiden kan justeres med 1 minutt mer eller mindre avhengig av om du foretrekker myke eller sprø cookies.