Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Key Lime Mousse

  • Tupperware Key Lime Mousse Key-Lime-Mousse-2101-4026.JPG
  • Tupperware Key Lime Mousse
  • Tupperware Key Lime Mousse
  • Tupperware Key Lime Mousse
  • Tupperware Key Lime Mousse
  • Tupperware Key Lime Mousse
  • Tupperware Key Lime Mousse
  • Tupperware Key Lime Mousse

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 100 g g grahamskjeks (ca. 10 kjeks)
  • 25 g  smør (kaldt og skåret i terninger)
  • 220 g kremost
  • 140 ml søtet kondensert melk
  • 150 g  gresk yoghurt eller yoghurt naturell
  • 4  lime, saften av disse (ca. 60 ml)
  • Til servering
  • skall av 1 lime
  • krem

Forberedelse

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Ha grahamskjeks og smør i SuperSonic Chopper Stor med knivinnsats, sett på lokket og trekk i snoren til det er finhakket. Hell blandingen i Junior Rørebolle ved hjelp av Slikkepott, og sett den til side. 

  2. Mousse: Ha kremost, kondensert melk og yoghurt i en ren SuperSonic Chopper Stor med vispinnsats. Sett på lokket og trekk i snoren til det er rørt helt sammen.

  3. Sett trakten fast på lokket i lukket stilling. Hell limesaft ned i trakten og drei til åpen stilling. Trekk i snoren for å blande saften inn i moussen.

  4. Til servering: Fordel kjeksblandingen likt i 4 glass og fordel deretter limemoussen oppå kjekslaget. Topp med krem og limeskall.

Du kan lage moussen i forveien og oppbevare den i opptil 3 dager i en lufttett beholder, f.eks. Rundletter, i kjøleskapet.