Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Halloumi Burgers

  • Tupperware Halloumi Burgers
  • Tupperware Halloumi Burgers
  • Tupperware Halloumi Burgers
  • Tupperware Halloumi Burgers
  • Tupperware Halloumi Burgers
  • Tupperware Halloumi Burgers
  • Tupperware Halloumi Burgers

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • Til marinaden:
  • 1/2 bunt persille
  • 1/2 ts timianblader
  • 1/2 ts revet organisk sitronskall
  • 4 ss solsikkeolje
  • Til burgerne:
  • 200 g Halloumi
  • 2 burger-brød
  • 4 salatblader
  • 1/2 aubergine eller squash
  • 1/2 ss solsikkeolje
  • 1/2 økologisk agurk eller 1 tomat
  • Til dip:
  • 100 g yoghurt naturell
  • 50 g rømme
  • 1/2 ts revet sitronskall
  • Salt & pepper
  • Litt sukker

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Finhakk de rene og tørre urtebladene i SuperSonic Chopper Stor. Legg en 1/2 ss til side. Ha resten av urtebladene i en bolle, tilsett sitronskall, olje og bland alt sammen. Tilsett halloumi i skiver og mariner i 2 timer.

  2. Tørk halloumi og legg deretter skivene på MicroPro Grill, sett dekselet i lav stilling og grill i 4-5 minutter ved 1000W. Vend dem og grill i ytterligere 2-3 minutter.

  3. Skjær aubergine eller squash i skiver ved hjelp av Mando Junior (tykkelse III). Pensle på olje med børste og grill i 2 minutter på hver side, også med MicroPro Grill (lav stilling).

  4. Del burger-brødene og brun dem raskt på innsidene på grillen. Sett sammen burgeren; den nedre halvdelen av brødet med salat og grønnsaker, halloumi på toppen, og så agurk eller tomatskiver.

  5. Lag dip ved å blande resten av urtene sammen med de andre ingrediensene. Legg på en passe skje, og deretter den siste toppingen og burger-brødet på toppen.

Det fantastiske med grillmat er at det finnes så mange enkle alternativer for å lage gode måltider for enhver smak og diett. En balansert vegetarisk rett inneholder ofte den svært så populære halloumi. Passe salt, myk og saftig – halloumi er en allsidig ost som smaker godt når den grilles, og den kan kombineres med mange andre ingredienser og smaker. Start med basis-ingrediensene, og bygg burgeren for så å sette sammen drømmeretten din, enten den er av det enkle slaget eller mer ambisiøs med sideretter og forskjellige sauser.

Tips: Finn fram det du har av rester og andre ingredienser fra kjøleskapet ditt og bruk det som topping! Paprika, sopp, avokado eller løk kan være prikken over i’en.