Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Brød
Tilbake til resultater

Matbrød med krydderurter

  • Tupperware Matbrød med krydderurter

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer
  • Ingredienser, 1 brød
  • 6 ½ mel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 10 soltørkede tomater i olje
  • ½ dl friske krydderurter, f.eks. persille, rosmarin, basilikum eller timian
  • 1 fedd hvitløk
  • 3,3 dl øl
  • 1 ss sitronsaft
  • Vegetabilsk olje til smøring av formen

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

45 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

Tilberedning: 10 minutter på 210°C og 45-55 minutter på 190°C

  1. Ta bakeristen ut av ovnen og plasser UltraPro Cocotte 1,8 l på risten. Varm opp ovnen til 210°C.
  2. Bland mel, bakepulver, salt og sukker. Hakk soltørkede tomater, krydderurter og hvitløk i Herb Chopper.
  3. Rør de hakkede ingrediensene, øl og sitronsaft sammen med melblandingen til en myk deig.
  4. Hell deigen i en smurt UltraPro Cocotte 1,8 l, legg på lokket og stek brødet i en forvarmet ovn ved 210°C i 10 minutter.
  5. Ta deretter av lokket, skru ned temperaturen til 190°C, og stek videre i ca. 45-55 minutter.

Server brødet til suppe eller på ostebordet.