Gresk pastasalat
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 personer
- 110 g pasta (farfalle eller fusilli)
- 30 ml sitron/oreganodressing*
- 30 g cherrytomater
- 40 g kalamataoliven uten stein
- 40 g agurk uten frø
- 40 g paprika
- 1 ss rødløk
- 40 g fetaost
- 1 ss persille
- *Sitron/oregano-dressing:
- 80 ml olivenolje
- 1 fedd hvitløk
- 2 ts tørket oregano
- 1 ss sitronsaft
- 60 ml rødvinseddik
- 1/4 ts salt
Forberedelse
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken, la den renne av og avkjøle.
-
Sitron/oregano-dressing: Ha alle ingrediensene i SuperSonic Chopper Liten. Sett på lokket og trekk i snoren for å blande ingrediensene.
-
Hell dressingen i Universal Jar 8,25 dl og legg deretter salaten i lag, først tomater, deretter paprika, agurk, oliven, rødløk, fetaost og pasta. Avslutt med å strø persille øverst.
-
Sett på lokket og sett salaten i kjøleskapet til det er på tide å spise den.
-
Når du er klar til å servere, rist alle ingrediensene godt sammen. Hell salaten i en bolle eller spis den fra beholderen.