Oppned kålsalat
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 personer
- 2 ss olivenolje
- 1 ss grønn basilikumpesto
- 1 håndfull kål
- 1 håndfull gulrotstrimler
- 2 håndfuller vårsalat
- 2 ss speltkjerner, kokt
- 2 ss fetaost
- 2 ss granateplefrø
Forberedelse
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Skjær kålen med SuperSonic Chopper Stor, og lag gulrotstrimler med Universal Grønnsakskreller.
-
Lag salaten din i denne rekkefølgen:
- Olivenolje og pesto nederst
- Kål, gulrot og vårsalat
- Speltkjerner
- Fetaost
- Granateplefrø
-
Sett på lokket og avkjøl. Når salaten skal spises, legges den på en tallerken. Pestoen og olivenoljen vil flyte utover salaten og blandes i.
Tips: Topp med hakkede nøtter, f.eks. saltede mandler. Du kan også tilføye proteiner som kylling.