Salat med kylling/karri
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 personer
- 130 g quinoa
- 2 ss karrypasta etter eget valg
- 2 ss kokosnøttmelk
- 2 kyllinglår uten ben
- 60 g rødkål
- saften fra 1 lime
- 1 ts sesamfrø
- 1 ss koriander
- 1 ss peanøtter
- 60 ml karridressing*
- *Karridressing
- 60 ml creme fraiche
- 5 ml karrypulver
- 1/2 ts salt
- pepper
Forberedelse
10 minutterTilberedning
10 minutterHviletid
40 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Kok quinoa i Stor EasyRice i mikrobølgeovnen i ca. 10-12 min.
-
Bland karrypasta og kokosmelk grundig i Ultimate Rørebolle 3,5 l. Legg kyllinglårene i bollen og dekk med blandingen. Marineres i 30 min.
-
Bland rødkål, limejuice og sesamfrø i en liten bolle og sett blandingen til side.
-
Stek kyllinglårene i ca. 8-10 min. i MicroPro Grill. Avkjøles deretter. Når de er avkjølt, kuttes de i terninger.
-
Lag salaten lagvis i Universal Jar 8.25 dl med quinoa, deretter kål, kylling i karri og koriander. Avslutt med peanøtter øverst.
-
Karridressing: Ha alle ingrediensene i SuperSonic Chopper Liten. Sett på lokket og dra i snoren til ingrediensene er blandet.
-
Hell dressingen i lokket, som festes godt til Universal Jar. Sett den i kjøleskapet til den skal spises.
-
Når du er klar til å servere salaten, tilsett dressingen, lukk lokket godt og rist alle ingrediensene sammen. Hell salaten i en bolle eller spis den fra beholderen.