Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Salat
Tilbake til resultater

Salat med kylling/karri

  • Tupperware Salat med kylling/karri

Fremgangsmåte

Ingredienser

1 personer

  • 130 g quinoa
  • 2 ss karrypasta etter eget valg
  • 2 ss kokosnøttmelk
  • 2 kyllinglår uten ben
  • 60 g rødkål
  • saften fra 1 lime
  • 1 ts sesamfrø
  • 1 ss koriander
  • 1 ss peanøtter
  • 60 ml karridressing*
  • *Karridressing
  • 60 ml creme fraiche
  • 5 ml karrypulver
  • 1/2 ts salt
  • pepper

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

10 minutter

Hviletid

40 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Kok quinoa i Stor EasyRice i mikrobølgeovnen i ca. 10-12 min. 

  2. Bland karrypasta og kokosmelk grundig i Ultimate Rørebolle 3,5 l. Legg kyllinglårene i bollen og dekk med blandingen. Marineres i 30 min. 

  3. Bland rødkål, limejuice og sesamfrø i en liten bolle og sett blandingen til side. 

  4. Stek kyllinglårene i ca. 8-10 min. i MicroPro Grill. Avkjøles deretter. Når de er avkjølt, kuttes de i terninger.

  5. Lag salaten lagvis i Universal Jar 8.25 dl med quinoa, deretter kål, kylling i karri og koriander. Avslutt med peanøtter øverst. 

  6. Karridressing: Ha alle ingrediensene i SuperSonic Chopper Liten. Sett på lokket og dra i snoren til ingrediensene er blandet. 

  7. Hell dressingen i lokket, som festes godt til Universal Jar. Sett den i kjøleskapet til den skal spises. 

  8. Når du er klar til å servere salaten, tilsett dressingen, lukk lokket godt og rist alle ingrediensene sammen. Hell salaten i en bolle eller spis den fra beholderen.