Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Hovedrett
Tilbake til resultater

Potetvafler med bacon og ost

  • Tupperware Potetvafler med bacon og ost

Fremgangsmåte

Ingredienser

8 personer

  • 350 g potet
  • 1 dl vann
  • 90 g mykt smør
  • 3/4 dl melk
  • 3 eggeplommer
  • 1 klype revet muskatnøtt
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 3 eggehviter
  • Topping
  • 200 g bacon
  • 100 g revet ost

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

40 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Ta ut stekeristen fra ovnen, plasser 2 Silikon Vaffelformer på den og varm opp ovnen til +180°C
    varmluft.

  2. Skrell potetene og skjær dem i små biter. Tilbered dem i MicroCook Kanne 1 l i 10 min på 600 watt.
    La dem hvile i 3 min.

  3. Hell av vannet og ha potetene over i Ultimate Røreskål 4,5 l og mos med Grønnsakmoser. Tilsett mykt smør og
    bland med Slikkepott. Tilsett melk, eggeplommer, muskatnøtt, salt og pepper og bland igjen.

  4. Pisk eggehvitene stive i Eazy Speedy og vend det forsiktig i røren.

  5. Fordel røren i 2 Silikon Vaffelformer og stek i 20 min La dem avkjøle litt innen de forsiktig tas ut av
    formene og legges på Silikon Bakeunderlag.

  6. Skjær bacon i små biter med U-series Kokkekniv og tilbered i mikrobølgeovn i MicroCook Kanne 1 l i 4 min på
    600 watt, rør i dem etter 2 min.

  7. Fordel bacon og revet ost på vaflene og stek dem ytterligere i 6-8 min på Silikon Bakeunderlag på
    +220°C varmluft.