Sopprisotto
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 220 g risotto ris (skyllet)
- 530 ml grønnsakskraft*
- 225 g fersk sopp (i skiver)
- 1 løk (finhakket)
- 15 ml olivenolje (± 1 ss)
- 5 ml salt
- 50 g revet parmesanost
Forberedelse
5 minutterTilberedning
15 minutterHviletid
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Plasser alle ingrediensene, unntatt parmesanosten, i MicroWave Fast Cooker. Bland sammen med Sleiv og sett deretter lokket på og sett i lås. Sett i mikrobølgeovn i 15 min. på 700 watt.
-
Ta ut av mikrobølgeovnen og la stå med lokket på til trykkindikatoren synker, ca. 10 min., lås opp og fjern dekselet.
-
Ta av lokket og rør inn parmesanost.
Tips: *Tradisjonelt tilberedes risotto med hvitvin. Bytt eventuelt ut 1,2 dl grønnsakskraft med hvitvin.