Boller med sjokolade-chips
Fremgangsmåte
Ingredienser
8 boller
- 200 g hvetemel
- 75 g sukker
- 5 ml bakepulver (±1 ts)
- 60 g sjokoladebiter
- 75 ml melk (meieri eller plantebasert) (±5 ss)
- 50 ml vegetabilsk olje (±3 ss)
- 1 egg
- Olje til pensling
Forberedelse
10 minutterTilberedning
25 minutterHviletid
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 190°C uten varmluft.
-
Ha mel, sukker, bakepulver og sjokoladebiter i en Ultimate Rørebolle 3,5L. Sett lokket på bollen og rist for å blande.
-
Ha melk, olje og egg i en Ultimate Rørebolle 1L. Lukk og rist godt.
-
Bland innholdet i 1L bollen i 3,5L bollen med de tørre ingrediensene. Sett lokket på bollen og rist sideveis 10 ganger, veksle deretter opp og ned og side til side i 1 min. eller til du ikke hører noen lyd.
-
Ta av lokket og rør til deigen er blitt en jevn blanding.
-
Bruk Multiscoop mellom og plasser 8 til 10 små hauger med deig på Silikon Bakeunderlag med kant.
-
Sett bakeplaten på nest laveste nivå i ovnen og stek i ca. 25 min. eller til de er gyldenbrune.
-
Avkjøl i 15 min. før servering.