Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Brød
Tilbake til resultater

Boller med sjokolade-chips

  • Tupperware Boller med sjokolade-chips

Fremgangsmåte

Ingredienser

8 boller

  • 200 g hvetemel
  • 75 g sukker
  • 5 ml bakepulver (±1 ts)
  • 60 g sjokoladebiter
  • 75 ml melk (meieri eller plantebasert) (±5 ss)
  • 50 ml vegetabilsk olje (±3 ss)
  • 1 egg
  • Olje til pensling

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

25 minutter

Hviletid

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 190°C uten varmluft. 

  2. Ha mel, sukker, bakepulver og sjokoladebiter i en Ultimate Rørebolle 3,5L. Sett lokket på bollen og rist for å blande.

  3. Ha melk, olje og egg i en Ultimate Rørebolle 1L. Lukk og rist godt. 

  4. Bland innholdet i 1L bollen i 3,5L bollen med de tørre ingrediensene. Sett lokket på bollen og rist sideveis 10 ganger, veksle deretter opp og ned og side til side i 1 min. eller til du ikke hører noen lyd.

  5. Ta av lokket og rør til deigen er blitt en jevn blanding.

  6. Bruk Multiscoop mellom og plasser 8 til 10 små hauger med deig på Silikon Bakeunderlag med kant.

  7. Sett bakeplaten på nest laveste nivå i ovnen og stek i ca. 25 min. eller til de er gyldenbrune. 

  8. Avkjøl i 15 min. før servering.