Strawberry Lemon Cupcakes
Fremgangsmåte
Ingredienser
6 cupcakes
- 250 g jordbær i skiver
- 3 ss smaksnøytral olje
- 1 sitron (saft og revet skall)
- 125 g hvetemel
- 62 g sukker
- 1 ss natron
- 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts salt
- Glasur
- 62 g mykt smør
- 1 ss vaniljesukker
- 1.5 ss sitronsaft
- 150 g melis
Forberedelse
10 minutterTilberedning
18 minutterHviletid
10Vanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ta en kald ovnsrist ut av ovnen og sett Silikon Cupcakeform på den. Forvarm ovnen til 180 °C.
-
Tilsett jordbær i SuperSonic Chopper Stor og bland det til puré ved å trekke i snoren. Tilsett olje, sitronsaft og -skall og bland sammen.
-
Tilsett de tørre ingrediensene i Ultimate Rørebolle 3,5 l. Hell innholdet fra SuperSonic Chopper Stor i bollen og bland sammen.
-
Fordel deigen i Silikon Cupcakeformen og stek i 15-18 min. Avkjøl før du tar cupcakes ut av formen.
-
Glasur: Tilsett smør, vaniljesukker og sitronsaft i EZ Speedy. Bland det sammen i gir 2. Tilsett halvparten av melis og rør til en jevn masse. Tilsett resten av melis og bland sammen.
-
Dekorer muffinsene dine med glasur ved hjelp av Sprøyteposen. Du kan også pynte med ferske jordbær på toppen.