Enchiladas Verdes
Fremgangsmåte
Ingredienser
8 Enchiladas
- 4 tomatillos (uten skall og delt i fire deler)
- 1 poblano-chili (uten frø og delt i fire deler)
- 1/4 hvit løk (skåret i stykker)
- 1 kvast koriander (uten stilk)
- 5 ml hvitløkspulver (ca. 1 ts)
- 1 klype salt (tilsett mer etter smak)
- 8 maistortillas
- 315 g stekt kylling i strimler (ca. 2½ kopper)
- 50 g manchego- eller mozzarellaost (revet) (ca. ½ kopp)
- 80 g rømme (ca. ⅓ kopp)
- Avokadoskiver til pynt
Forberedelse
20 minutterTilberedning
8 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Legg tomatillos, poblano-chili og hvitløk i Micro Delight. Sett på lokk og tilbered i mikrobølgeovnen i 3 min. på 900 watt. Stopp halvveis for å røre. La det avkjøles litt
-
Ha over tomatilloblandingen i SuperSonic Chopper Large, tilsett koriander, hvitløkspulver og salt etter smak. Sett på lokket igjen og trekk i snoren til alt er godt blandet og most.
-
Varm opp maistortillas i 30 sekunder. Fyll hver tortilla med strimlet kylling og rull dem sammen.
-
Legg det i bunnen av en UltraPro 2L. Topp med salsa verde, sett på lokk og tilbered det i mikrobølgeovnen i 4 min. på 500 watt. Tilsett ost og sett det tilbake i mikrobølgeovnen uten lokk i 30 sek. på 900 watt, eller til osten har smeltet.
Serve with drizzle of sour cream and avocado slices.