Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Enchiladas Verdes

  • Tupperware Enchiladas Verdes

Fremgangsmåte

Ingredienser

8 Enchiladas

  • 4 tomatillos (uten skall og delt i fire deler)
  • 1 poblano-chili (uten frø og delt i fire deler)
  • 1/4 hvit løk (skåret i stykker)
  • 1 kvast koriander (uten stilk)
  • 5 ml hvitløkspulver (ca. 1 ts)
  • 1 klype salt (tilsett mer etter smak)
  • 8 maistortillas
  • 315 g stekt kylling i strimler (ca. 2½ kopper)
  • 50 g manchego- eller mozzarellaost (revet) (ca. ½ kopp)
  • 80 g rømme (ca. ⅓ kopp)
  • Avokadoskiver til pynt

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

8 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Legg tomatillos, poblano-chili og hvitløk i Micro Delight. Sett på lokk og tilbered i mikrobølgeovnen i 3 min. på 900 watt. Stopp halvveis for å røre. La det avkjøles litt

  2. Ha over tomatilloblandingen i SuperSonic Chopper Large, tilsett koriander, hvitløkspulver og salt etter smak. Sett på lokket igjen og trekk i snoren til alt er godt blandet og most.

  3. Varm opp maistortillas i 30 sekunder. Fyll hver tortilla med strimlet kylling og rull dem sammen.

  4. Legg det i bunnen av en UltraPro 2L. Topp med salsa verde, sett på lokk og tilbered det i mikrobølgeovnen i 4 min. på 500 watt. Tilsett ost og sett det tilbake i mikrobølgeovnen uten lokk i 30 sek. på 900 watt, eller til osten har smeltet.

Serve with drizzle of sour cream and avocado slices.