Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Dessert
Tilbake til resultater

Mascarpone-mousse med pasjonsfrukt og marengs

  • Tupperware Mascarpone-mousse med pasjonsfrukt og marengs

Fremgangsmåte

Ingredienser

1 personer

  • 45 g mascarpone (±3 ss)
  • 1 eggehvite
  • 15 g sukker (±1 ss)
  • 1 pasjonsfrukt
  • 10 g marengs

Forberedelse

10 minutter

Hviletid

1 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Rør mascarpone i en Ultimate Rørebolle 3,5 l med spatel til den er jevn.

  2. Pisk eggehvite til stive topper* i Eazy Speedy på trinn1, tilsett deretter sukker og visp i 10 sekunder til.

  3. Vend forsiktig den piskede eggehviten i to omganger i mascarpone.

  4. Skrap ut fruktkjøttet fra pasjonsfrukten med en skje. Legg deretter mousse og pasjonsfruktkjøtt i lag i en Universal Jar 3,25 dl. Plasser i kjøleskapet i minst 1 time.

  5. Når tiden er inne for å spise, strø over marengsen (i små biter).

TIPS:

*Når du pisker små mengder som 1 eggehvite, vipp/vinkle bollen for optimalt resultat.