Mascarpone-mousse med pasjonsfrukt og marengs
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 personer
- 45 g mascarpone (±3 ss)
- 1 eggehvite
- 15 g sukker (±1 ss)
- 1 pasjonsfrukt
- 10 g marengs
Forberedelse
10 minutterHviletid
1 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Rør mascarpone i en Ultimate Rørebolle 3,5 l med spatel til den er jevn.
-
Pisk eggehvite til stive topper* i Eazy Speedy på trinn1, tilsett deretter sukker og visp i 10 sekunder til.
-
Vend forsiktig den piskede eggehviten i to omganger i mascarpone.
-
Skrap ut fruktkjøttet fra pasjonsfrukten med en skje. Legg deretter mousse og pasjonsfruktkjøtt i lag i en Universal Jar 3,25 dl. Plasser i kjøleskapet i minst 1 time.
-
Når tiden er inne for å spise, strø over marengsen (i små biter).
TIPS:
*Når du pisker små mengder som 1 eggehvite, vipp/vinkle bollen for optimalt resultat.