Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Jalapeño kyllingburger

  • Tupperware Jalapeño kyllingburger

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 450 g utbenet kyllinglår eller bryst
  • 4 vårløk
  • 1 bunt koriander
  • 1 jalapeño (uten frø)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 lime (revet skall og saft)
  • 5 ml malt spisskummen (±1 ts.)
  • 5 ml malt paprika (±1 ts.)
  • 50 g revet ost etter eget valg
  • Salt og pepper etter smak
  • Til servering
  • 5 burgerbrød
  • 1 tomat (skåret i skiver)
  • Guacamole
  • Salat
  • 1 rødløk (tynne skiver)
  • Meksikansk hot sauce

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

20 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Bruk FusionMaster Kvern med den grove hullskiven til å hakke kylling, vårløk, koriander og jalapeño. Sett Ultimate Rørebolle 3,5 l under, slik at ingrediensene samles i den. Tilsett resten av ingrediensene og rør, til det er blandet sammen.

  2. Del blandingen i 4 like store deler og form til burger.

  3. Legg 2 burgere i MicroPro Grill. Sett lokket på grill/lav posisjon og tilbered i mikrobølgeovnen i 4 min. ved 900 watt. Vend burgerene og stek i ytterligere 4 minutter eller til de er gyldenbrune og gjennomstekte til en innvendig temperatur på 74°C. Gjenta med de resterende to burgere.

  4. Server Kyllingburger i hamburgerbrød med tomatskiver, guacamole, salat, rødløk og meksikansk hot sauce.

TIPS: Guacamole kan enkelt lages i SuperSonic Chopper Stor.