Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Pizzaruller

  • Tupperware Pizzaruller

Fremgangsmåte

Ingredienser

8 personer

  • Deig
  • 1 dl lunkent vann
  • 1/2 ts sukker
  • 12.5 g gjær
  • 200 g hvetemel
  • 1/2 ts salt
  • 2 ss olivenolje (± 0,5 spsk)
  • Fyll
  • 1.5 vårløk
  • 100 g fersk sopp
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 ss solsikkeolje (± 1spsk)
  • 25 g revet emmentalost
  • 50 g feta
  • olie til steking
  • ost til å drysse over
  • Tomatsaus
  • 30 g tomatpuré
  • 1/2 ss vann
  • 1/2 ss solsikkeolje
  • 1/2 ts italiensk krydderi: Oregano, timian etc
  • Salt og pepper

Forberedelse

30 minutter

Tilberedning

25 minutter

Hviletid

40 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Bland vann, sukker og gjær, indtil gjæren er oppløst.

  2. Tilsett mel, salt og olje i Ultimate Røreskål 3,5 l. Lag en fordypning i midten og rør inn gjærblandingen. Elt alt sammen til alle ingrediensene er blandet.

  3. Sett lokket på. Puff ut overflødig luft. Sett skålen til heving i lunkent vann. Lokket popper opp når deigen er ferdig hevet. Det tar ca. 30-40 min.

Fyll

  1. Mens deigen hever tilbereder du fyllet. Skjær vårløken i fine ringer og skjær paprika og sopp i terninger. Varm olje i en panne og stek grønnsakene til væsken har fordampet. La grønnsakene avkjøles

Tomatsauce

  1. Bland alle ingrediensene til tomatsausen i Ultimate Røreskål 2 l.

  2. Dryss eventuelt den hevede deigen litt mel over. Kjevle ut deigen på Deigunderlaget

  3. Fordel tomatsausen på deigen. Bland revet emmentaler og smuldret feta inn i det avkjølte fyllet og fordel dette jevnt over tomatsausen. Dryss over med italiensk
    krydder.

  4. Rull deigen sammen og skjær 8 pizzaruller. Smør PremiaGlass 1,5 l med olje. Pizzarullene legges side om side i PremiaGlass 1,5 l med snittflaten opp.

  5. La pizzarullene stå tildekket i ca 20 minutter til de har hevet. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200°C over-/undervarme.

  6. Dryss over resten av osten og stek pizzarullene i ovnen
    i 20-25 minutter.