Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Pesto

  • Tupperware Pesto

Fremgangsmåte

Ingredienser

1 personer

  • 10 g frisk basilikum
  • 50-75 g parmesan
  • 30-40 g pinjekerner (evt. lett ristet)
  • 1-2 store fett hvitløk
  • 1-1 ½ dl olivenolje
  • Flaksalt
  • Pepper eller sitronpeber (valgfritt)
  • Saft fra litt mindre enn en halv sitron (valgfritt)

Forberedelse

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Skyll basilikumbladene og la dem renne av. Legg dem deretter i SuperSonic Chopper Liten.

  2. Høvle tynne skiver av parmesanen med Universal Grønnsaksskreller oppå basilikumbladene. Tilsett pinjekjerner og 1–2 fedd hvitløk. Sett på lokket og hakk. Skrap kantene innvendig med Liten Slikkepott

  3. Tilsett olje løpende til du oppnår ønsket konsistens (i alt ca. 1–1 ½ dl olivenolje). Start med litt olje. Heller for lite enn for mye, da det er mye lettere å tilsette mer senere.ende.

  4. Smak til med salt og ev. sitronsaft og/eller sitronpepper

Tilberedt med SuperSonic Chopper Liten, Universal
Grønnsaksskreller og Lille Slikkepott