Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Salat
Tilbake til resultater

Fargerik aspargessalat

  • Tupperware Fargerik aspargessalat

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 750 g asparges
  • 100 g ruccola
  • 10 reddiker
  • Til vinaigretten
  • 2 hardkokte egg
  • 4 ss hvitvinseddik
  • 6 ss olivenolje
  • 80 ml grønnsakskraft
  • 1 ts Dijon-sennep
  • 1 ts gressløk
  • Litt karse
  • Litt sukker
  • Salt og pepper

Forberedelse

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Kutt endene av aspargesen og skjær dem i mindre biter. Plasser bitene i den ene innsatsen til Micro Urban Large og fyll vannbeholderen med 400 ml vann. Damp i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter på 800 watt, og la det stå i 5 minutter.

Vinaigrette:

  1. Skrell og skjær eggene. Bland eddik, olje, grønnsakskraft og sennep i Eazy Shaker 3,5 dl og rist godt. Tilsett urtene og smak til med krydder, sukker, salt og pepper. Tilsett til slutt inn de hakkede eggene.

  2. Skyll og tørk ruccola i Spinning Chef. Skjær reddikene i tynne skiver. Anrett ruccola, asparges og reddiker i
    Mini-Max. Hell vinaigretten over.