Fargerik aspargessalat
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 750 g asparges
- 100 g ruccola
- 10 reddiker
- Til vinaigretten
- 2 hardkokte egg
- 4 ss hvitvinseddik
- 6 ss olivenolje
- 80 ml grønnsakskraft
- 1 ts Dijon-sennep
- 1 ts gressløk
- Litt karse
- Litt sukker
- Salt og pepper
Forberedelse
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Kutt endene av aspargesen og skjær dem i mindre biter. Plasser bitene i den ene innsatsen til Micro Urban Large og fyll vannbeholderen med 400 ml vann. Damp i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter på 800 watt, og la det stå i 5 minutter.
Vinaigrette:
-
Skrell og skjær eggene. Bland eddik, olje, grønnsakskraft og sennep i Eazy Shaker 3,5 dl og rist godt. Tilsett urtene og smak til med krydder, sukker, salt og pepper. Tilsett til slutt inn de hakkede eggene.
-
Skyll og tørk ruccola i Spinning Chef. Skjær reddikene i tynne skiver. Anrett ruccola, asparges og reddiker i
Mini-Max. Hell vinaigretten over.