Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Potetkroketter

  • Tupperware Potetkroketter
  • Tupperware Potetkroketter

Fremgangsmåte

Ingredienser

18 personer

  • 550 g skrelte poteter
  • 1/2 dl vann
  • 1 ss smør
  • 1 egg
  • 1.5 ss mel
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts peber
  • Panering
  • 1 egg
  • 1 ss melk
  • 50 g brødrasp

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

5 minutter

Hviletid

5 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Skrell potetene med Universal Grønnsaksskreller og skjær dem i mindre biter med U-series Universalkniv. Sett dem i MicroCook 2,25 l, tilsett vann, legg på lokket og stek i mikrobølgeovnen i 15 min. på 900 watt. La potetene hvile i 5 minutter.

  2. Hell om nødvendig overflødig vann fra potetene og legg potetene i Ultimate Rørebolle 3,5 l. Mos dem med en Grønnsaksmoser, tilsett smør og vend med Slikkepott. Tilsett egg, mel, salt og pepper og bland til en jevn mos.

  3. Sett Press n' Make Tut (Rund 2,2 cm) og sett inn Press n' Make Cutter foran. Legg Press n' Make Deigunderlag under og fyll i mosen. Fjern Cutter og press ut mosen med Stempel.

  4. Skjær rullene i passende biter med Cutter og dypp dem i vispet egg og melk. Vend dem til slutt i brødrasp og stek dem gylne i rikelig med olje.

Tips:

Forbered mosen på forhånd og oppbevar den i kjøleskapet til krokettene skal stekes.