Detox kyllingsuppe
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 2 vårløk
- 1 fedd hvitløk
- 20 g frisk ingefær
- 2 kyllingelår,
- 800 ml vann
- 200 g grønne erter
- 3 stangsselleri
- 250 g brokkoli
- 1 laurbærblad
- 1 klype safran
- 1 ts salt
- pepper
- 6 persillestilker
- 1 ss shoyu eller soya saus
Forberedelse
20 minutterTilberedning
20 minutterHviletid
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Skjær av den grønne delen av vårløken og sett til side.
-
Skrell hvitløk og ingefær. Riv ingefæren med Zest n’ Press. Hakk hvitløken og den hvite delen av vårløken med
Super-Sonic Chopper Small. -
Skjær kyllingen i små terninger
-
Legg kyllingen, innholdet i SuperSonic Chopper Liten, revet ingefær og vannet i MicroCook Round 2,25 l. Sett i mikrobølgeovnen i 8 min. på 600 watt. Ta av lokket, rør og gi det ytterligere 7 minutter på 600 watt.
-
Hvis du bruker frosne grønne erter, tine dem før bruk.Bruk A-series Kokkekniv til å skjære selleri i 2-3 mm
skiver. Skjær brokkolien i små buketter med A-series Universalkniv. -
Tilsett grønnsakene, laurbærblad, safran, salt og pepper i MicroCook. Dekk til og tilbered i mikrobølge ovnen i 5-6 min. på 600 watt. La blandingen hvile i 10 min
-
Hakk persille med SuperSonic Chopper Liten og skjær den grønne delen av vårløken i tynne skiver med A-series
Sagtakket Universalkniv. -
Tilsett Shoyu (etter smak), hakket persille og den grønne delen av vårløken i suppen og server.