Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Salat
Tilbake til resultater

Detox kyllingsuppe

  • Tupperware Detox kyllingsuppe

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 2 vårløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 20 g frisk ingefær
  • 2  kyllingelår,
  • 800 ml vann
  • 200 g grønne erter
  • 3 stangsselleri
  • 250 g brokkoli
  • 1 laurbærblad
  • 1 klype  safran
  • 1 ts salt
  • pepper
  • 6 persillestilker
  • 1 ss shoyu eller soya saus

Forberedelse

20 minutter

Tilberedning

20 minutter

Hviletid

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Skjær av den grønne delen av vårløken og sett til side.

  2. Skrell hvitløk og ingefær. Riv ingefæren med Zest n’ Press. Hakk hvitløken og den hvite delen av vårløken med
    Super-Sonic Chopper Small.

  3.  Skjær kyllingen i små terninger

  4. Legg kyllingen, innholdet i SuperSonic Chopper Liten, revet ingefær og vannet i MicroCook Round 2,25 l. Sett i mikrobølgeovnen i 8 min. på 600 watt. Ta av lokket, rør og gi det ytterligere 7 minutter på 600 watt.

  5. Hvis du bruker frosne grønne erter, tine dem før bruk.Bruk A-series Kokkekniv til å skjære selleri i 2-3 mm
    skiver. Skjær brokkolien i små buketter med A-series Universalkniv.

  6. Tilsett grønnsakene, laurbærblad, safran, salt og pepper i MicroCook. Dekk til og tilbered i mikrobølge ovnen i 5-6 min. på 600 watt. La blandingen hvile i 10 min

  7. Hakk persille med SuperSonic Chopper Liten og skjær den grønne delen av vårløken i tynne skiver med A-series
    Sagtakket Universalkniv.

  8. Tilsett Shoyu (etter smak), hakket persille og den grønne delen av vårløken i suppen og server.