Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Grønnsaksspagetti med cashewpesto

  • Tupperware Grønnsaksspagetti med cashewpesto

Fremgangsmåte

Ingredienser

1 personer

  • 100 g gulerot
  • 100 g squash
  • 3 ss vann
  • 2 ss cashewnøtter
  • 15 g persille
  • Olivenolije
  • Sitronsaft
  • Salt

Forberedelse

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Bruk Handy Spiralizer til å lage spagetti av gulrot og squash

  2. Legg grønnsaksspagettien i EasyDelight, hell vannet over spagettien, sett på lokket. Sett EasyDelight i mikrobølgeovnen i 4–5 minutter på 600 watt. La det stå i 2 minutter med lokk på

  3. I mellomtiden lager du pestoen: Ha persille i SuperSonic Chopper Liten og trekk i snoren for å hakke den. Tilsett
    cashewnøtter og olivenolje og trekk i snoren for å mikse til det får en kremet konsistens. Smak til med sitronsaft
    og salt.

  4. Hell vann fra grønnsaksspagettien og server med pestoen.