Grønnsaksspagetti med cashewpesto
Fremgangsmåte
Ingredienser
1 personer
- 100 g gulerot
- 100 g squash
- 3 ss vann
- 2 ss cashewnøtter
- 15 g persille
- Olivenolije
- Sitronsaft
- Salt
Forberedelse
10 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Bruk Handy Spiralizer til å lage spagetti av gulrot og squash
-
Legg grønnsaksspagettien i EasyDelight, hell vannet over spagettien, sett på lokket. Sett EasyDelight i mikrobølgeovnen i 4–5 minutter på 600 watt. La det stå i 2 minutter med lokk på
-
I mellomtiden lager du pestoen: Ha persille i SuperSonic Chopper Liten og trekk i snoren for å hakke den. Tilsett
cashewnøtter og olivenolje og trekk i snoren for å mikse til det får en kremet konsistens. Smak til med sitronsaft
og salt. -
Hell vann fra grønnsaksspagettien og server med pestoen.