Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Gazpacho med agurk og kokos

  • Tupperware Gazpacho med agurk og kokos Gurkensuppe_151310601.jpg

Fremgangsmåte

Ingredienser

2 personer

  • 1 fedd hvitløk
  • 300 g agurk
  • 80 ml kokosmelk
  • Salt og pepper etter smak
  • Fersk mynte eller koriander og chili til servering

Forberedelse

10 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Ha hvitløken i SuperSonic Chopper Medium med knivinnsats. Sett på lokket og trekk i snoren ca. 5–6 ganger.

  2. Skrell agurken med Universal Grønnsaksskreller, og ha i Chopperen. Hakk til du har en jevn masse.

  3. Tilsett kokosmelk, salt og pepper, og hakk alt sammen.

  4. Settes i kjøleskapet til den skal serveres. Server med fersk mynte eller koriander og chili i tynne skiver

Tip: Du kan doble ingrediensene hvis du bruker SuperSonic Chopper Stor