Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Tabbouleh

  • Tupperware Tabbouleh

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 500 g blomkål
  • 1/2 agurk (uten kjerner og skåret i stykker
  • 2 sjalottløk (skrelt og skåret i stykker)
  • 1 bunt urter (mynte, persille el. lign.)
  • 45 ml olivenolje
  • 30 ml sitronsaft
  • Salt og pepper

Forberedelse

10 minutter

Hviletid

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Ha blomkålen i SuperSonic Chopper Stor med knivinnsats. Sett på lokket og hakk i to omganger til konsistensen ligner små riskorn. Hell det deretter i Ultimate Rørebolle.

  2. Ha agurk, sjalottløk og urter i SuperSonic Chopper Stor. Sett på lokket og hakk, og tilsett det i
    skålen med blomkål.

  3. Bytt ut knivinnsatsen med vispinnsats. Tilsett olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Sett på lokket og trekk i snoren.

  4. Hell blandingen over blomkålen, og rør til alt er blandet godt sammen. Sett på lokk, og la det marinere i kjøleskapet i 30 min. før servering.

Erstatt blomkål med 500 g brokkoli, reddiker eller rødbeter (skrelt og kokt).