Tabbouleh
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 500 g blomkål
- 1/2 agurk (uten kjerner og skåret i stykker
- 2 sjalottløk (skrelt og skåret i stykker)
- 1 bunt urter (mynte, persille el. lign.)
- 45 ml olivenolje
- 30 ml sitronsaft
- Salt og pepper
Forberedelse
10 minutterHviletid
30 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Ha blomkålen i SuperSonic Chopper Stor med knivinnsats. Sett på lokket og hakk i to omganger til konsistensen ligner små riskorn. Hell det deretter i Ultimate Rørebolle.
-
Ha agurk, sjalottløk og urter i SuperSonic Chopper Stor. Sett på lokket og hakk, og tilsett det i
skålen med blomkål. -
Bytt ut knivinnsatsen med vispinnsats. Tilsett olivenolje, sitronsaft, salt og pepper. Sett på lokket og trekk i snoren.
-
Hell blandingen over blomkålen, og rør til alt er blandet godt sammen. Sett på lokk, og la det marinere i kjøleskapet i 30 min. før servering.
Erstatt blomkål med 500 g brokkoli, reddiker eller rødbeter (skrelt og kokt).