Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Kremet Paprikakylling

  • Tupperware Kremet Paprikakylling

Fremgangsmåte

Ingredienser

3 personer

  • 75 g løk
  • 600 g kyllingefilet
  • 2 ss olje
  • 1 skive brød (til opvarmning)
  • 200 ml kremfløde
  • 1 ts maizena (maisstivelse)
  • 2 ts paprikapulver
  • Salt og pepper
  • 1/2 hønsebuljongterning

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

13 minutter

Hviletid

3 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Skrell løken og skjær den i tynne skiver på MandoJunior (nivå II)

  2. Skjær kyllingfiletene i biter på ca. 50 gr hver

  3. Bland kylling, løkskiver og olje i en Rundlett Skål 1,5 l, legg på lokk og rist godt.

  4. Legg brødskiven i MicroPro Grill, legg på lokket i lav stilling og tilbered i mikrobølgeovn i 2 min. 30 sek. ved 900 watt for å forvarme den

  5.  Fjern brødskiven og legg omgående kyllingblandingen i MicroPro Grill. Sett lokket i lav stilling og tilbered i mikrobølgeovnen i 7 min. ved 900 watt. Rør rundt og hell fra væsken (settes til side for evt. bruk i punkt 8 i oppskriften). Legg lokket tilbake i lav stilling og tilbered i ytterligere 3 min. ved 900 watt.

  6. Bland fløte, Maizena, paprika, salt, pepper og en oppsmuldret halv hønsebuljongterning i Eazy Shaker 350 ml

  7. Hell innholdet i shakeren i MicroPro Grill og rør godt. Sett lokket i høy stilling og tilbered i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 900 watt. La retten hvile i 3 min.

  8. Hvis sausen har blitt for tykk, kan du nå tilsette væsken fra punkt 5 til du har en passende konsistens.

  9. Server med grønnsaker eller ris.