Kremet Paprikakylling
Fremgangsmåte
Ingredienser
3 personer
- 75 g løk
- 600 g kyllingefilet
- 2 ss olje
- 1 skive brød (til opvarmning)
- 200 ml kremfløde
- 1 ts maizena (maisstivelse)
- 2 ts paprikapulver
- Salt og pepper
- 1/2 hønsebuljongterning
Forberedelse
15 minutterTilberedning
13 minutterHviletid
3 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
-
Skrell løken og skjær den i tynne skiver på MandoJunior (nivå II)
-
Skjær kyllingfiletene i biter på ca. 50 gr hver
-
Bland kylling, løkskiver og olje i en Rundlett Skål 1,5 l, legg på lokk og rist godt.
-
Legg brødskiven i MicroPro Grill, legg på lokket i lav stilling og tilbered i mikrobølgeovn i 2 min. 30 sek. ved 900 watt for å forvarme den
-
Fjern brødskiven og legg omgående kyllingblandingen i MicroPro Grill. Sett lokket i lav stilling og tilbered i mikrobølgeovnen i 7 min. ved 900 watt. Rør rundt og hell fra væsken (settes til side for evt. bruk i punkt 8 i oppskriften). Legg lokket tilbake i lav stilling og tilbered i ytterligere 3 min. ved 900 watt.
-
Bland fløte, Maizena, paprika, salt, pepper og en oppsmuldret halv hønsebuljongterning i Eazy Shaker 350 ml
-
Hell innholdet i shakeren i MicroPro Grill og rør godt. Sett lokket i høy stilling og tilbered i mikrobølgeovnen i 3 min. ved 900 watt. La retten hvile i 3 min.
-
Hvis sausen har blitt for tykk, kan du nå tilsette væsken fra punkt 5 til du har en passende konsistens.
-
Server med grønnsaker eller ris.