Hot Dog med en Twist
Fremgangsmåte
Ingredienser
8 personer
- 8 gulrøtter, tykke. Skrelt og trimmet
- 30 ml flytende røyk
- 30 ml soyasaus
- 15 ml lønnesirup
- 1/4 ts løkpulver
- 1/4 ts hvitløkspulver
- 8 pølseboller
- Toppings: Pickles Mustard Ketchup
Forberedelse
120 minutterTilberedning
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Kombiner flytende røyk, soyasaus, lønnesirup, løkpulver, hvitløkspulver i Eazy Shaker 3,5 dl
-
Legg gulrøtter i Season Serve og hell marinaden over gulrøttene. Lukk og mariner i 2 timer.
-
Hell 400 ml vann i Micro Urban Large-base. Stable det skjermede dørslaget på basen, legg fire gulrøtter inni og sett deretter inn det lave dørslaget og ordne gjenværende gulrøtter. Dekk til og stek i mikrobølgeovn i 15 minutter ved 600 watt eller til gulrøttene er myke.
-
Server med pølseboller og topping.
Tips: For ekstra smak, pensle de dampede gulrøttene med rester av marinaden før servering. Løft smaken til nye høyder!