Sjokoladekuler
Fremgangsmåte
Ingredienser
5 personer
- 100 g mørk sjokolade
- 90 g havregryn
- 50 g kokosmel
- 1 ss chiafrø (±3 spsk)
- 50 g linfrø
- 110 g peanutsmør
- 75 ml honning
- 1 ts vaniljesukker
Forberedelse
15 minutterHviletid
2Vanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Brug Multikværn til å rive sjokoladen.
-
Tilsett sjokoladen og resten av ingrediensene i Ultimate Røreskål 3 l. Bland sammen med Slikkepott. Bruk hendene for å mikse til alt er blandet jevnt sammen.
-
Form 18-20 kuler med MultiScoop på Silikone Bageunderlag med kant
-
Sett sjokoladekulene til kjøling i KombiSmart i min. 2 timer. Sjokoladekulene kan oppbevares i kjøleskapet i 4–5 dager.
Sjokoladekulene kan holde seg friske utenfor kjøleskapet i flere timer, derfor er de perfekte å ha med på farten i Mini Babuska – Ole Brumm (4)