Panna cotta med mynte og melon
Fremgangsmåte
Ingredienser
6 personer
- 8 g gelatin sheets
- 250 ml melk
- 4 kvister mynte (grovhakket)
- 100 g sukker
- 400 ml kremfløte
- 1 cantaloupemelon
Forberedelse
15 minutterTilberedning
3 minutterHviletid
3Vanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Legg gelatin i veldig kaldt vann i 10 min. Hell så deretter avalt
-
Ha melk, mynte og sukker i MicroCook Kanne 1 l og varm blandingen i mikrobølgeovnen i 3 minutter på 600 watt. La blandingen hvile i 2 min. Tilsett gelatin, rør og la det hvile i ytterligere 5 min
-
Hell innholdet i skålen gjennom en sil og over i en annen bolle. Tilsett deretter kremfløte, rør og hell blandingen i 6 porsjonsglass. La porsjonene avkjøles og legg dem i kjøleskapet i minst 3 timer
-
Skjær melonen i to og fjern frøene og skinnet. Skjær den i ca. 15 mm tykke skiver, som kuttes i terninger ved hjelp av Super Dicer med et stort rutenett. Sett til side frem til servering.
-
- Rett før servering kan du legge melonterninger oppå pannacottaen i glassene.
TIP:
*The MicroCook Pitcher 1L is a great microwave safe bowl to use with this recipe