Squash- og parmesanfritter
Fremgangsmåte
Ingredienser
2 personer
- 1 Mellomstor squash
- 60 g Parmasanost
- 1 egg
- 50 g rasp
- 1 fedd hvitløk
- 3 kvister Basilikum
- Salt og pepper etter smak
Forberedelse
10 minutterTilberedning
17 minutterHviletid
5 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 200 °C med varmluft.
-
Skjær squashen i biter og riv den deretter ved hjelp av Grate N Store™.
-
Legg den strimlede squashen i et rent Resirkulert Mikrofiber Koppehåndkle og vri håndkleet for å presse ut så mye fuktighet som mulig. Du bør ende opp med ca. 100 g revet og drenert squash.
-
Rengjør Grate N Store™ og riv deretter
-
Pisk egget lett i en stor skål og tilsett deretter alle de resterende ingrediensene. Rør til ingrediensene er godt blandet.
-
Legg Silikon Bakeunderlag med kanten på en kald ovnsrist
-
Bruk MultiScoop til å forme kuler som legges på Silikon Bakeunderlag. Stek i 15-17 min eller til de er gyldenbrune. La den hvile i 5 min.
-
Serveres lun med marinarasaus .