Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Forrett Hovedrett Snacks
Tilbake til resultater

Squash- og parmesanfritter

  • Tupperware Squash- og parmesanfritter

Fremgangsmåte

Ingredienser

2 personer

  • 1 Mellomstor squash
  • 60 g Parmasanost
  • 1 egg
  • 50 g rasp
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 kvister Basilikum
  • Salt og pepper etter smak

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

17 minutter

Hviletid

5 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 200 °C med varmluft.

  2. Skjær squashen i biter og riv den deretter ved hjelp av Grate N Store™.

  3. Legg den strimlede squashen i et rent Resirkulert Mikrofiber Koppehåndkle og vri håndkleet for å presse ut så mye fuktighet som mulig. Du bør ende opp med ca. 100 g revet og drenert squash.

  4. Rengjør Grate N Store™ og riv deretter

  5. Pisk egget lett i en stor skål og tilsett deretter alle de resterende ingrediensene. Rør til ingrediensene er godt blandet.

  6. Legg Silikon Bakeunderlag med kanten på en kald ovnsrist

  7. Bruk MultiScoop til å forme kuler som legges på Silikon Bakeunderlag. Stek i 15-17 min eller til de er gyldenbrune. La den hvile i 5 min.

  8. Serveres lun med marinarasaus .