Yoghurtdip med reddiker
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 350 g naturlig gresk yoghurt
- 100 g reddiker
- 2 grønne chili
- 5 kvister koriander
- 40 g valnøtter og litt ekstra til pynt
- Salt og pepper
- Krydderblanding/tadka
- 30 ml olivenolje
- 2 ml spisskummen
- 2 ml sennepsfrø
- 2 ml chili pulver
Forberedelse
10 minutterTilberedning
1 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Hell yoghurten i en liten skål.
-
Riv reddikene grovt med Grate N Store™ og tilsett dem deretter i yoghurten
-
Hakk chili, koriander og valnøtter med SuperSonic Chopper Liten til de er finhakket, tilsett yoghurt og bland det godt. Salt etter
-
Varm oljen i en stekepanne og tilsett spisskummen og sennepsfrø. La frøene poppe i noen sekunder, ta deretter kjelen av varmen og rør inn chilipulveret. Hell krydderblandingen langsomt over yoghurten og bland forsiktig.
-
Serveres avkjølt med pita eller grønnsaker. Pynt med frisk koriander og hakkede valnøtter.