Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Osso Bucco

  • Tupperware Osso Bucco

Fremgangsmåte

Ingredienser

6 personer

  • 45 ml olivenojie
  • 6 stk. af Osso Bucco (kalveskank, ca. 300 g hver)
  • 3 gulerøtter
  • 1 løk
  • 3 fedd hvidløk
  • 800 g hk tomat
  • 1 appelsiner
  • 1 laurbærblad
  • 2 kvister timian
  • 1 dl hvitvin
  • Salt og peber
  • Til servering
  • valgtfri Pasta

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

100 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Hakk gulrøtter, løk og hvitløk i SuperSonic® Chopper Stor.

  2. Varm olivenoljen i Tupp Universal Gryte 5,6 l og stek Osso Bucco til den er gylden på hver side. Det kan være nødvendig å gjøre dette flere ganger.

  3. Tilsett alle de andre ingrediensene i Tupp Universal Gryte 5,6 l.

  4. Kok opp, sett på lokk og la det småkoke på svak varme i 1 time og 30 minutter.

  5. Smak til med salt, pepper og sukker. Server med pasta.

Pasta kan erstattes av grønnsaksspiraler, som enkelt kan lages med vår Handy Spiralizer.