Osso Bucco
Fremgangsmåte
Ingredienser
6 personer
- 45 ml olivenojie
- 6 stk. af Osso Bucco (kalveskank, ca. 300 g hver)
- 3 gulerøtter
- 1 løk
- 3 fedd hvidløk
- 800 g hk tomat
- 1 appelsiner
- 1 laurbærblad
- 2 kvister timian
- 1 dl hvitvin
- Salt og peber
- Til servering
- valgtfri Pasta
Forberedelse
15 minutterTilberedning
100 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Hakk gulrøtter, løk og hvitløk i SuperSonic® Chopper Stor.
-
Varm olivenoljen i Tupp Universal Gryte 5,6 l og stek Osso Bucco til den er gylden på hver side. Det kan være nødvendig å gjøre dette flere ganger.
-
Tilsett alle de andre ingrediensene i Tupp Universal Gryte 5,6 l.
-
Kok opp, sett på lokk og la det småkoke på svak varme i 1 time og 30 minutter.
-
Smak til med salt, pepper og sukker. Server med pasta.
Pasta kan erstattes av grønnsaksspiraler, som enkelt kan lages med vår Handy Spiralizer.