Salat
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 150 Spinatblader
- 100 hjertesalat
- Kjerner fra 1 granataple
- 1-2 epler
- Syltet rødløk*
- 100 fetaost i stykke
- 100 valnøtter
- 1 håndfull persille
- 60 ml olivenolie
- Vinaigrette
- 45 ml æblecidereddike
- 15 ml sennep
- 10 ml honning
- Salt og peber
- *Syltete rødløl
- 1 middels rødløk
- 120 ml vann
- 60 ml klar eddik
- 60 ml eplesidereddik
- 30 ml sukker
- 7 ml salt
Forberedelse
30 minutterVanskelighetsgrad
MiddelsFremgangsmåte
Salat
-
Vask spinat og hjertesalat i Spinning Chef og fjern deretter vannet.
2. Skjær eplene i skiver på MandoJunior.
3. Bland spinat, salat og epler i Eco+ Clear Skål 2,4 l.
4. Riv valnøtter grovt med Grate N Store (roter mot klokken).
5. Hakk persillen med en A-series Kokkekniv.
6. Smuldre fetaosten over salaten og tilsett syltet rødløk, granateple, valnøtter og persille i Eco+ Clear Skål 2,4 l. Hell deretter vinaigretten over.
Syltet rødløk:
-
Tilsett vann, begge typer eddik, sukker og salt i en liten kjele og kok opp på høy varme. Skru ned varmen og la det småkoke i 10 min. Ta kjelen av varmen og la laken avkjøles.
2. Skjær rødløken i tynne skiver med Mando-Junior og legg dem i Ultimate Silikonpose 1 l. Hell den avkjølte laken forsiktig i silikonposen.
3. Lukk silikonposen forsiktig og plasser den deretter i kjøleskapet i oppreist stilling.
Vinaigrette:
-
Hell alle ingrediensene i Eazy Shaker 3,5 dl. Plasser innsatsen på shakeren, sett på lokket og rist godt.