Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Tilbake til resultater

Salat

  • Tupperware Salat

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 150 Spinatblader
  • 100 hjertesalat
  • Kjerner fra 1 granataple
  • 1-2 epler
  • Syltet rødløk*
  • 100 fetaost i stykke
  • 100 valnøtter
  • 1 håndfull persille
  • 60 ml olivenolie
  • Vinaigrette
  • 45 ml æblecidereddike
  • 15 ml sennep
  • 10 ml honning
  • Salt og peber
  • *Syltete rødløl
  • 1 middels rødløk
  • 120 ml vann
  • 60 ml klar eddik
  • 60 ml eplesidereddik
  • 30 ml sukker
  • 7 ml salt

Forberedelse

30 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

Salat

  1.   Vask spinat og hjertesalat i Spinning Chef og fjern deretter vannet.


    2.  Skjær eplene i skiver på MandoJunior.


    3.  Bland spinat, salat og epler i Eco+ Clear Skål 2,4 l.


    4.  Riv valnøtter grovt med Grate N Store (roter mot klokken).


    5.  Hakk persillen med en A-series Kokkekniv.


    6.  Smuldre fetaosten over salaten og tilsett syltet rødløk, granateple, valnøtter og persille i Eco+ Clear Skål 2,4 l. Hell deretter vinaigretten over.

Syltet rødløk:

  1.   Tilsett vann, begge typer eddik, sukker og salt i en liten kjele og kok opp på høy varme. Skru ned varmen og la det småkoke i 10 min. Ta kjelen av varmen og la laken avkjøles.

    2.  Skjær rødløken i tynne skiver med Mando-Junior og legg dem i Ultimate Silikonpose 1 l. Hell den avkjølte laken forsiktig i silikonposen.

    3.  Lukk silikonposen forsiktig og plasser den deretter i kjøleskapet i oppreist stilling.

Vinaigrette:

  1.   Hell alle ingrediensene i Eazy Shaker 3,5 dl. Plasser innsatsen på shakeren, sett på lokket og rist godt.