Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Kake
Tilbake til resultater

Mini sitronmuffins Med sitronkrem og marengs

  • Tupperware Mini sitronmuffins Med sitronkrem og marengs

Fremgangsmåte

Ingredienser

15 personer

  • 130 g smør
  • 165 g sukker
  • 3 egg
  • 3 sitron
  • 80 g marsipan
  • 4 ts vaniljesukker
  • 65 g mel
  • 2 ts bakepulver
  • Topping
  • 130 g sitronkrem
  • 80 g eggehviter
  • 100 g sukker
  • Skall fra 1 sitron

Forberedelse

30 minutter

Tilberedning

22 minutter

Hviletid

20 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Ta ut ovnsristen og forvarm ovnen til 180°C.

  2. Skyll Silikon Mini Muffinsform i kaldt vann og rist den fri for vann. Plasser Silikon Mini Muffinsform på en kald
    ovnsrist.

  3. Smelt smør i MicroCook Kanne 1 l i mikrobølgeovnen.

  4. Tilsett smør og sukker i Ultimate Rørebolle 3,5 l og pisk til den blir luftig. Bruk Mini Rivjern til å rive marsipanen
    i skålen og bland det sammen. Tilsett deretter ett egg om gangen, som piskes inn i deigen.

  5. Riv skallet av tre sitroner og press saften fra en sitron med Zest n’ Press direkte i skålen. Tilsett vaniljesukker
    og bakepulver i deigen. Sikt melet med Mål & Dryss inn i deigen og rør rundt.

  6. Fyll deigen i sprøyteposen og fordel deigen i hvert hull. Fyll hullet 2/3 fullt.

  7. Stek mini muffinsene i 22 minutter eller til de er gylne. La dem avkjøles.

  8. Når de er avkjølt tar du dem ut av formen og legger de på en tallerken. Lag et lite hull i midten av hver muffins
    med en skje eller Eco Straw®. Fyll hullet med sitronkrem.

  9. Marengs: Tilsett eggehvitene i Eazy Speedy og pisk dem luftige. Tilsett sukker gradvis til det dannes topper.
    Pass på at den er godt pisket slik at marengsen ikke faller sammen.

  10. Fyll Sprøyteposen med marengs og velg en sprøytespiss. Sprøyt marengs på toppen av hver muffins.
    Bruk en liten gassbrenner for å gi toppen en fin gylden farge.

  11. Pynt mini muffins med revet sitronskall på toppen og server umiddelbart.