Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Brød
Tilbake til resultater

"Ringwiches"

  • Tupperware "Ringwiches"

Fremgangsmåte

Ingredienser

12 personer

  • 200 g poteter
  • 20 g gjær
  • 2 dl lunkent vann
  • 1/2 ts sukker
  • 6 dl mel
  • 2 ss olivenolje
  • 1.5 ts salt
  • Valgfritt fyll

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

44 minutter

Hviletid

32 minutter

Vanskelighetsgrad

Middels




Fremgangsmåte

  1. Ta stekeristen ut av ovnen og forvarm ovnen til 200 grader

  2. Bruk en gaffel til å prikke huller i de uskrelte potetene. Legg dem i MicroCook Kanne 1 l, tilsett 1 ss vann, legg på lokket og tilbered i mikrobølgeovnen på 600 watt i 7-8 min. La potetene hvile i 3 min. før du heller ut vannet. Skrell potetene og mos dem med Grønnsaksmoser.

  3. Rør ut gjær og sukker i 2 dl lunkent vann i en skål.

  4. I en annen skål blandes mel, olivenolje, salt, moste poteter og deretter gjærblandingen sammen med en Slikkepott. Elt deretter deigen med hendene til den slipper skålen. Dekk til deigen og la den heve i ca. 30 min.

  5. Sett Silikon Donutform på en kald stekerist.

  6. Elt deigen lett og del den i 12 porsjoner (bruk litt mer mel hvis nødvendig). Trykk 6 porsjoner ned i 
    formene.

  7. Stekes i 16–18 min. Ta dem ut av formen og la dem avkjøle.

  8. Stek resten av deigen i den rengjorte formen.

  9. Del ringene i to og tilføy valgfritt fyll.

Fyll “Ringwiches” med:

  • Røkt laks og smøreost
  • Parmaskinke, ruccola og smør
  • Kylling, avokado og grov sennep