Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Snacks
Tilbake til resultater

Popcorn med hvit sjokolade og pistasj

  • Tupperware Popcorn med hvit sjokolade og pistasj

Fremgangsmåte

Ingredienser

4 personer

  • 30 g usaltede pistasjnøtter uten skall
  • 50 g hvit sjokolade*
  • 50 g popcornkjerner

Forberedelse

10 minutter

Tilberedning

3 minutter

Hviletid

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

  1. Hakk pistasjenøtter med SuperSonic Chopper Liten, ca. 6-7 trekk.

  2. Riv sjokoladen med Grate N Store® (grov). For best resultat, legg sjokoladen og Grate N Store® i kjøleskapet i 15 minutter før bruk, slik at begge er kalde og sjokoladen ikke begynner å smelte.

  3. Mål opp og legg popcornkjerner i WOW Pop Popcorn Maker uten å tilsette noe annet. Sett lokket i åpen posisjon ved å justere siden av lokket med ventiler med hullene på beholderen.

  4. Sett den i mikrobølgeovnen og sett den i 3 minutter på høy temperatur med en maksimal effekt på 1000 watt. Hold deg i nærheten av mikrobølgeovnen og lytt nøye etter poppene. Når poppene begynner å avta med cirka 2 sekunder mellom hvert pop, stopper du mikrobølgeovnen. Avhengig av mikrobølgeovnen kan tiden være mindre eller mer enn 3 minutter (se bruksanvisningen for flere detaljerte instruksjoner).

  5. Når popcornet er klart, hold lokket i åpen posisjon og rist ut de upoppede kjernene.

  6. Tilsett den revne sjokoladen umiddelbart i det varme popcornet, sett lokket i lukket posisjon og rist forsiktig i ca. 30 sekunder. Tilsett de hakkede pistasjenøtter og rist igjen.

  7. Fordel popcornet på et Silikon Bakeunderlag og la dem avkjøles. Hvis romtemperaturen er over 23-25°C, sett dem i kjøleskapet i 15 minutter. Dette trinnet er kun for å hindre at sjokoladen fester seg til fingrene, men hvis du ikke kan vente, kan du nyte dem med en gang!

  8. Popcornet kan deretter helles i en serveringsskål og oppbevares i romtemperatur frem til servering (hvis romtemperaturen ikke er over 25°C).

*Det er viktig å bruke en hvit sjokolade av god kvalitet, som smelter bedre enn billigere sjokolade. Billigere smeltet hvit sjokolade er ofte tykk og sprer seg ikke jevnt.

Viktig: Etter bruk, ved rengjøring, kan du fjerne glassbollen fra silikonbunnen og håndtere glassbollen forsiktig. Den er skjør og kan gå i stykker hvis den mistes så vær forsiktig med den.