Popcorn med soltørket tomat og oregano
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 30 g soltørkede tomater i olje
- 1/2 ts tørket oregano
- 1/4 ts salt
- 30 g usaltet smør
- 60 g popcornkjerner
Forberedelse
10 minutterTilberedning
3 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Tørk de soltørkede tomatene med kjøkkenpapir og del dem deretter i to.
-
Hakk de soltørkede tomatene med SuperSonic® Chopper Liten. Fjern bladet, tilsett oregano, salt og myknet smør* og rør deretter med Slikkepott.
-
Mål opp og legg popcornkjerner i WOW Pop Popcorn Maker uten å tilsette noe annet. Sett lokket i åpen posisjon ved å justere siden av lokket med ventiler med hullene på beholderen.
-
Sett den i mikrobølgeovnen og sett den i 3 minutter på høy temperatur med en maksimal effekt på 1000 watt. Hold deg i nærheten av mikrobølgeovnen og lytt nøye etter poppene. Når poppene begynner å avta med cirka 2 sekunder mellom hvert pop, stopper du mikrobølgeovnen. Avhengig av mikrobølgeovnen kan tiden være mindre eller mer enn 3 minutter (se bruksanvisningen for flere detaljerte instruksjoner).
-
Når popcornet er klart, hold lokket i åpen posisjon og rist ut de upoppede kjernene.
-
Tilsett umiddelbart smørblandingen til det varme popcornet; sett lokket i lukket posisjon og rist forsiktig i ca. 30 sekunder til smøret er helt smeltet. Hvis smøret ikke er helt smeltet, plasser Popcorn Maker i mikrobølgeovnen i 10 til 20 sekunder ved 50 % effekt og rist igjen.
*Smøret må være mykt nok til å berøres med en gaffel eller skje. Hvis romtemperaturen ikke er varm nok, kan du steke smøret i mikrobølgeovn i 5 sekunder av gangen for å mykgjøre det. Det er viktig at smøret er mykt slik at det smelter lett når det ristes med popcornet. Tilsetning av helt smeltet smør kan føre til ujevn krydder.
Viktig: Etter bruk, ved rengjøring, kan du fjerne glassbollen fra silikonbunnen og håndtere glassbollen forsiktig. Den er skjør og kan gå i stykker hvis den mistes så vær forsiktig med den.