One Pot Pasta
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 30 ml olivenolje
- 3 fedd hvitløk
- 1 løk
- 1 purre
- 3 stangselleri
- 1 squash
- 2 gulrøtter (skrellet)
- 350 g spaghetti, knekt på midten
- 250 g cherrytomater, delt i to
- 1 ts salt
- Pepper
- 1 ts tørket oregano
- 5 dl kyllingkraft
- 5 dl vann
- 5 dl kremfløte
- Hvitløksreker
- 400 g tigerreker
- 2 ss olivenolje
- 2 fedd hvitløk
- 1 ts chiliflak
- Til servering
- 100 g parmesan
- Frisk basilikum
Forberedelse
30 minutterTilberedning
30 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 200 ºC.
-
Hakk hvitløk og løk med SuperSonic® Chopper Liten.
-
Kutt purre, selleri, squash og gulrøtter på MandoJunior®.
-
Tilsett olivenolje, spaghetti, tomater, hvitløk, løk, oregano, salt og pepper, purre, selleri, squash og gulrøtter i UltraPro Rund 5 l.
-
Hell over fløte, vann og kyllingkraft. Sørg for at spaghettien er dekket med væske. Sett på lokket.
-
Sett UltraPro Rund 5 l i ovnen i 20 minutter.
-
Rør og sett den tilbake i ovnen i ca. 10 minutter. Tiden kan variere avhengig av den anvendte spaghettien.
-
I mellomtiden kan du rive parmesan med Grate N Store.
-
Stek tigerreker i olje, hvitløk og chili i en panne i 2 minutter på høy varme.
-
Server pastaretten med tigerreker, nyrevet parmesan og basilikum.
TIPS: Vil du ha en vegetarisk one pot pasta?
Da kan du erstatte kyllingkraften med grønnsakskraft og utelate tigerrekene.