Hjemmelaget Sjokoladecrumble
Fremgangsmåte
Ingredienser
8 personer
- 1 plate mørk sjokolade
- 1 plate hvit sjokolade
- 1 plate melkesjokolade
- 3 ss kjeks (f.eks. Bastogne)
- 3 ss hakkede pistasjnøtter
- 3 ss tørkede jordbær
Forberedelse
10 minutterTilberedning
10 minutterHviletid
30 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Forvarm ovnen til 50°C.
-
Plasser de 3 platene ved siden av hverandre på Silikon Bakeunderlag. Stek i ca. 10 minutter eller til sjokoladen smelter.
-
Bruk Liten Slikkepott til å lage et fint mønster i sjokoladen.
-
Dryss over småkaker, pistasjnøtter og tørkede jordbær og la det avkjøle.
-
Flytt sjokoladen over på Fleksibelt Skjærebrett og skjær i mindre biter med A-series Kokkekniv.
-
Oppbevares i en fin Eco+ Clear skål.