Sjokoladekjeks med krem
Fremgangsmåte
Ingredienser
4 personer
- 250 g hvetemel
- 90 g kakaopulver
- 1 knivspiss salt
- 225 g mykt smør
- 160 g brunt sukker
- 1 eggeplomme
- Litt melis
- Krem
- 125 g mykt smør
- 200 g melis
- 1 ss vaniljesukker
Forberedelse
30 minutterTilberedning
15 minutterHviletid
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
-
Bland mel, sukker, kakao og salt i Ultimate Rørebolle 3,5 l.
-
Tilsett det myke smøret og eggeplomme og elt til du får en sammenhengende deig.
-
Bruk Mål & Dryss til å strø litt melis på deigen og på deigunderlaget ditt.
-
Kjevle ut deigen på deigunderlaget ved hjelp av Multi kjevlen med en 6 mm kakeutstikker.
-
Bruk Mini Beger til å forme deigen til runde kjeks.
-
Legg Silikon Bakeunderlag på en kald ovnsrist. Bruk paletten til å løfte kjeksene over på stekebrettet.
-
Stek i ovnen ved 160°C i 15 minutter. La dem avkjøles.
-
Krem: Tilsett myknet smør, vaniljesukker og melis i Eazy Speedy og pisk.
-
Bruk sprøyteposen til å sprøyte kremen på annenhver kjeks og legg dem sammen.