Biscotti
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
2 ½ dl mel
½ ts bakepulver
1 ½ dl rørsukker
(eller vanlig sukker)
1 vaniljestang
1 knivsodd salt
2 egg
50 g mandler
75 g sjokolade
(til deigen)
100 g sjokolade
(til smelting)
Forberedelse
10 minutterTilberedning
50 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
1. Bland mel og bakepulver
i en skål. Tilsett sukker,
vaniljekorn, salt og egg og
bland. Skjær sjokolade i
mindre biter, hakk mandler i
Herb Chopper og vend begge
deler inn i deigen.
2. Form deigen i en
rektangulær form, ca. 2 cm høy
og stek i 25 min på 175 ⁰C.
3. Avkjøl i 2 minutter, skjær i
skiver på 2 cm tykkelse, legg
dem på den flate siden og
stek igjen i 25 minutter. Avkjøl
kakene.
4. Smelt sjokolade i Micro Deli
Dip i 2 min på 650 watt. La den
hvile i ca. 2 min.