Ved å fortsette besøket ditt på dette nettstedet godtar du bruk av informasjonskapsler slik at vi kan oppgi besøksstatistikk, gi deg målrettet innhold som er tilpasset interessene dine og forenkle utveksling med sosiale nettverk.  Ytterligere informasjon om informasjonskapsler og innstillingene deres finner du i vår personvernerklæring.

Hovedrett
Tilbake til resultater

Risotto med sopp, soltørkede tomater og babyspinat

  • Tupperware Risotto med sopp, soltørkede tomater og babyspinat

Fremgangsmåte

Ingredienser

  • 4 personer

250 g sjampingjong
2 sjalottløk
350 g arborio risottoris
5 ½ dl vann
1 dl hvitvin
1 terning kyllingbuljong
75 g soltørkede tomater
80 g parmesan
60 g smør
75 g babyspinat
Salt og pepper
40 g parmesan til servering

Forberedelse

15 minutter

Tilberedning

15 minutter

Vanskelighetsgrad

Enkel




Fremgangsmåte

1. Skyll og tørk soppen.
2. Skjær soppen i biter med FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm og hell bitene i MicroWave Fast Cooker.
3. Hakk løk i Smooth Chopper og hell bitene i trykkokeren.
4. Skyll risen og hell over i trykkokeren sammen med vann, hvitvin og buljong. Rør med Slikkepott.
5. Lukk og tilbered i 15 minutter på 900 watt. La retten hvile i 10 minutter inntil trykket er falt.
6. Hakk soltørkede tomater i Smooth Chopper.
7. Riv 80 g parmesan på FusionMaster med Stjerne Rivjern.
8. Tilsett smør og parmesan og rør med Slikkepott. Tilsett så tomater, babyspinat samt salt og pepper. Rør igjen, dryss 40 g revet parmesan over retten og server umiddelbart.