Risotto med sopp, soltørkede tomater og babyspinat
Fremgangsmåte
Ingredienser
- 4 personer
250 g sjampingjong
2 sjalottløk
350 g arborio risottoris
5 ½ dl vann
1 dl hvitvin
1 terning kyllingbuljong
75 g soltørkede tomater
80 g parmesan
60 g smør
75 g babyspinat
Salt og pepper
40 g parmesan til servering
Forberedelse
15 minutterTilberedning
15 minutterVanskelighetsgrad
EnkelFremgangsmåte
1. Skyll og tørk soppen.
2. Skjær soppen i biter med FusionMaster Chef Press Dicer 10 mm og hell bitene i MicroWave Fast Cooker.
3. Hakk løk i Smooth Chopper og hell bitene i trykkokeren.
4. Skyll risen og hell over i trykkokeren sammen med vann, hvitvin og buljong. Rør med Slikkepott.
5. Lukk og tilbered i 15 minutter på 900 watt. La retten hvile i 10 minutter inntil trykket er falt.
6. Hakk soltørkede tomater i Smooth Chopper.
7. Riv 80 g parmesan på FusionMaster med Stjerne Rivjern.
8. Tilsett smør og parmesan og rør med Slikkepott. Tilsett så tomater, babyspinat samt salt og pepper. Rør igjen, dryss 40 g revet parmesan over retten og server umiddelbart.